luni, 24 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Arădenii au obligația de a-și îngriji mormintele, reamintește Gospodărirea Comunală

  de Special Arad | 20 iunie 2018, 4:10 PM | Știri Arad

  0

  Conducerea SC. Gospodărirea Comunală Arad S.A. informează titularii dreptului de folosință a locurilor de înhumare din Cimitirul Pomenirea, Cimitirul Eternitatea, Cimitirul Gai și Cimitirul Mureșel, că au responsabilitatea îngrijirii permanente a locului de veci, întreținerea construcțiilor de orice fel existente, precum și întreținerea căilor secundare de acces între morminte.

  Serviciul administrare domeniul public răspunde de îngrijirea locurilor de depunere în vederea înhumării,a împrejmuirilor, a căilor de acces, a spațiilor verzi, a instalațiilor de alimentare cu apă și energie electrică, canalizare și alte dotări din Regulamentul Cimitire.

  În sprijinul aparținătorilor, Gospodărirea Comunală Arad poate presta servicii de întreținere și igienizare contra cost la prețurile și tarifele practicate, anunță societatea. Pentru mai multe informații și oferte de servicii, contactați administratorii societății la adresa de mail [email protected] sau la tel: 0257/272.117 – cimitir Eternitatea și tel: 0257/281.161 – cimitir Pomenirea, între orele 08:00 – 15:00.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.