Arădeni depistați cu arme deținute ilegal

  de Special Arad | 4 July 2017, 12:32 PM | Știri Arad

  0

  Știri Arad. Polițiștii Serviciului Arme Explozivi și Substanțe Periculoase au depistat ieri, doi bărbați care dețineau ilegal arme.

  Polițiștii au depistat ieri, pe raza localității Sânpaul, la domiciliul unui bărbat de 39 de ani, o armă de tir cu aer comprimat, calibrul 6,35 mm., deținută ilegal, iar pe strada Făt Frumos din municipiu, la domiciliul unui bărbat de 69 de ani, o armă de autoapărare calibrul 8 mm. și o armă de autoapărare calibrul 10X22T mm., de asemenea deținute ilegal.

  Armele au fost indisponibilizate în vederea continuării cercetărilor, pe numele celor doi arădeni fiind întocmite dosare de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de nedepunerea armei şi muniţiei la un armurier autorizat în termen de 10 zile de la expirarea perioadei de valabilitate a permisului de armă.

  (foto: arhivă)

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.