vineri, 14 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Arădeanul Luca Kunszabo va reîncepe antrenamentele de luni, alături de lotul național de judo

  de Dan Lazăr | 15 mai 2020, 6:58 PM | Sport | Știri Arad

  0

  Loturile de seniori revin în cantonament, dar cu respectarea regulilor impuse de autorități, anunță Federaţia Română de Judo (FRJ), printre cei 12 sportivi numărându-se și arădeanul Luka Kunsabo. Legitimat la CS Universitatea Arad, Kunszabo este văzut de către președintele clubului, prof. Ovidiu Șerban, o speranță pentru Jocurile Olimpice de anul viitor.

  Loturile olimpice de seniori, formate din 12 sportivi, vor reveni în pregătire centralizată/cantonament, din 18 mai, la Complexul Sportiv Olimpic Sydney 2000” de la Izvorani.

  Începând cu data de 18 mai, loturile olimpice de Judo ale României îşi vor relua pregătirea în cadrul cantonamentului organizat în Complexul Sportiv Olimpic de la Izvorani, respectând toate normele de protecţie şi protocoalele impuse, pentru evitarea oricărui risc de infectare cu virusul Covid-19. În prealabil, toţi componenţii acestor loturi au fost testaţi prin metoda RT-PCR”, a anunţat, vineri, FRJ.

  Componenţa loturilor este următoarea: Ungureanu Monica, Chiţu Andreea, Stere Elena, Riciu Cleonia, Dobre Ştefania, Moscalu Serafima, Raicu Alexandru, Şulcă Adrian, Cercea Marcel, Văsian Ionuţ, Creţ Alex, Kunszabo Luca.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.