Arădeanul Daniel Funeriu, fost ministru al Educației, bruscat de un interlop într-un club din Timişoara!

  de Special Arad | 9 septembrie 2014, 11:17 AM | Culise | Naţional

  0

  Arădeanul Daniel Funeriu, fostul ministru şi consilier prezidenţial, a fost implicat, în noaptea de sâmbătă spre duminică, într-un incident la club Heaven din Timișoara. După ce a fost la vizita lui Traian Băsescu de la Sânnicolaul Mare, Funeriu a ales să-şi petreacă noaptea în clubul amintit.

  La un moment dat, fostul minsitru s-a dus la o masă şi a luat la salutat şi pupat pe toată lumea, scrie pressalert.ro. Unul dintre cei vizaţi a fost Lucian Boncu, un cunoscut al lumii interlope din Timişoara, care a reacţionat violent la gestul lui Funeriu. „A fost un tras-împins ca între băieţi. Nu s-a ajuns la violenţă extremă. S-au împăcat”, scrie PRESSALERT.ro.

  Se pare că duminică după amiază ar fi sunat cineva de la Palatul Cotroceni pentru a cere lămuriri. Deșii șefii poliției din Timiș au negat, prin vocea purtătorului de cuvânt al Poliţiei Timiş, agent principal Mirela Drăghicioiu, s-a confirmat faptul că „poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale s-au sesizat din oficiu cu privire la producerea unui incident într-un club din Timişoara. În continuare se efectuează verificări pentru a se stabili dacă s-a comis sau nu vreo faptă penală. Până în prezent nu am fost sesizaţi de comiterea vreunei infracţiuni. Vor fi vizionate imaginile surprinse de camerele de supraveghere pentru a se stabili cu exactitate circumstanţele şi persoanele implicate în incident”.

  La rândul său, Danielo Funeriu nu a oferit explicații: „mă sună taximetristul care mă duce la avion. Vă rog să-mi trimiteţi întrebarea pe mail şi o să vă răspund”. Cel care l-a bruscat, Lucian Boncu, spune că nu s-a întâmplat nimic „că doar am stat şi am băut împreună până dimineaţa. Puteţi să vedeţi şi pe înregistrări. Ce, e ceva ilegal? Întrebaţi Poliţia de ce face verificări. Să vă spună Poliţia”, scrie pressalert.ro.

  funeriu 2

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.