Arădeanul care construiește o casă pentru Denis a compus „Scrisoarea unui câine” și este absolut „delicioasă”

  de Mihai Todoca | 17 noiembrie 2018, 12:11 PM | LOL | Recomandările editorilor | Strada

  5

  Probabil că mulți dintre voi au ajuns deja să îl cunoască pe Arpi Nistor, arădeanul cu suflet mare care a reușit să mobilizeze mai mulți oameni pentru a construi de la zero o casă pentru Denis, un copilaș extraordinar de frumos și cuminte. Arpi, prin intermediul facebooku-ului, ne ține la curent cu tot ceea ce se întâmplă legat de constucția casei, banii din donații și altele.

  Dar Arpi este și un mare iubitor de animale, iubitor a ceea ce este corect, fiind un observator atent al diferitelor proiecte  demarate de administrația locală. Astfel, Arpi și-a pus întrebarea: Ce ar spune un câine arădean, iar ceea ce a urmat face deliciul multora dintre noi:

  „M-ar ajuta un share, in caz că rezonați, mulțumesc!

  M-am gândit ce ar spune un câine arădean get-beget (nu venit de pe alte meleaguri), dacă ar putea vorbi. 
  Deci…
  Scrisoarea unui câine:
  Bună, mă numesc Ted, sunt un ciobănesc german în vârstă de 3 ani.
  Unii zic că sunt frumos, alții că-s ,,javră” și că stăpânul meu e zoofil.
  Dar lui Arpi nu-i pasă de cei din a 2-a categorie, ba chiar se mândrește cu mine.
  Mai am niște prieteni: 
  – Arno, 2 ani, metis husky
  – Kevin, 17 ani, maidanez imperial
  – Seli, 10 ani, maidaneză regală
  – Ares, 11 săptămâni, Rottweiler.
  Toți sunt cuminți, nu chiar ca mine, căci eu am umblat la dresaj pt a mă comporta civilizat in orice imprejurare: pot fi lăsat să am grijă de copii, să mă joc cu ei, nu alerg după bicicliști, etc. Am și un examen luat in domeniul ăsta.
  E ca un Doctorat, dar e luat pe bune!🙂
  De fapt nu chiar toți, Arno mai fură. Arpi spune că probabil a fost câinele vreunui politician, altfel nu iși explică de ce e atât de hapsân.
  Dar îl iubește și pe el!
  Stăpânul meu mă plimbă des, îi place această activitate, iar eu pur și simplu o ador.
  Avem și un pact: îmi dă mâncare, mă ingrijește, in schimb eu îl las să-mi adune rahatul (de care mie imi este in mod natural rușine și incerc să-l igrop de fiecare dată) și să-l arunce la gunoi, căci spune el că vor veni niște oameni să-l ducă la rampa de gunoi a orașului.
  Dar MINTE!
  NU vine nimeni să ia gunoiul, e acolo cu zilele, până se face un morman ce dă pe dinafară, iar atunci tot stăpânul meu trage niște sfori pt a goli tomberoanele, pt a avea loc și alte pungi cu controversatele mele fecale.
  Stăpânul meu spune că e fericit, nu m-ar da nici pt duplexul edilului (apropo, in zona aia a fost găsit Arno) și-l cred.
  Ne-a spus că niște oameni bogați, eleganți, dar cu siguranțâ nefericiți (a auzit el tot felul de bârfe) vor să-i avem pe ei ca model, nu pe stăpânul nostru!
  Eu, Ted, nu aș vrea asta.
  Ei sunt inconjurați de oameni care merg la pușcărie pt dare/luare de mită, fură aparate de lustruit pantofii, etc, in timp ce stăpânul meu nu are niciun prieten la pușcărie.
  Probabil urmează să nu mă mai vedeți in Arad, se va vota că eu și ai mei suntem problema voastră, a arădenilor, nu ei!
  Ne vom muta într-o țară mai bună, unde noi (cățeii) suntem iubiți, iar ei sunt pedepsiți, izolați, pt faptele lor.
  Inchei prin a spune că:

  – Jur că nu din cauza noastră vă scăldați in praf și mizerie!
  – Jur că nu din cauza noastră vă infectați in spitalele in care firmele LOR dezinfectează cu apă!
  -Jur că nu câinii vă sifonează banul public (de fapt noi ne pișăm pe ea bancă cu 8.000€)
  – Jur că nu am văzut un proiect de hcl mai idiot decât acesta!
  Ar trebui băgat ïn tocătorul de hârtii cumpărat cu 35.000 lei de către aleșii voștri, iar apoi să vină să iși ceară scuze, să facă un proiect corect, civilizat, nu unul Gestapovist.
  Știu că scrisoare unui câine nu vă va deschide ochii, că veți continua să trăiți in bula voastră, unde vă autopremiați cu diplome, dați lumii zacuscă și bere, iar noi câinii nu avem banii să vă cumpărăm toate astea, deci vă las in bula voastră nefericită.
  Eu o să fiu bine, au grijă de asta stăpânii mei, voi veți rămâne tot in mizerie.”

   

  Distribuie articolul

  Comentarii

   • Culmea este totuși că la redactarea „aberantului” HCLM-ul 208/2011 a participat președintele asociației canine din Arad.
    Deci toate aceste îngrădiri ale drepturilor cetățenești din hclm-ul 208/2011 aveau blagoslovirea celui ce ar fi trebuit să aibă o altă perspectivă.

    Cui ați cerut și ce?

    +1 voturi
    +1
    -1

  Scrie un comentariu

  0 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.