Update Nea Miki, dat dispărut, a ajuns la spital! Acesta este internat pe secția de Terapie Intensivă

  de Special Arad | 7 decembrie 2018, 1:17 PM | Recomandările editorilor | Știri Arad | Urmăriți

  0

  Titlu principal: Arădeanul care a alergat dintr-un secol în altul a dispărut! Unde ai plecat nea Miki?

  UPDATE: Nea Miki a ajuns la Spitalul Județean Arad fiind internat pe secția de ortopedie. Acolo însă, medicii au realizat că acesta se simte mult mai rău și l-au transferat pe secția de Anestezie și Terapie Intensivă.


  Îndrăgitul nea Miki, cunoscutul alergător octagenar arădean cu care Special Arad a avut plăcerea să stea de vorbă într-un interviu ad-hoc, a dispărut. Nea Miki este foarte cunoscut de mulți dintre arădeni, mulți dintre noi crescând împreună cu el.

  Citește și:

  De vorbă cu arădeanul care a fugit dintr-un secol într-altul. Nea Miki: „Aradul are nevoie de oameni sinceri și fără interese”

  Într-un comunicat remis presei se arată că:

  La data de 5 decembrie a.c., a plecat de la domiciliul său din Arad, ROZSA NICOLAE de 89 de ani.

  Acesta are următoarele semnalmente: 1,65 m., 70 de kg., păr cărunt, ochi căprui.

  La data dispariției, bărbatul purta salopetă de culoare inchisa, bluză de trening culoare maron cu dungi galbene, pe cap avea șapcă neagră cu cozoroc, iar în picioare adidași.

  Persoanele care dețin informații ce pot conduce la depistarea bărbatului sunt rugate să apeleze serviciul unic de urgență 112 sau să se adreseze celei mai apropiate secții de poliție.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.