Arădeanul Alin Buruiană a ridicat juriul și publicul în picioare la „Românii au Talent”. Vezi prestația acestuia

  de Special Arad | 23 februarie 2019, 11:59 AM | Monden | Topic special

  3

  În cea de-a treia ediție din sezonul 9 al emisiunii ”Românii au talent”, Alin Buruiană a ridicat juriul și publicul în picioare cu momentul său senzațional.
  Alin Buruiană (23 de ani) este student, originar din Arad. Înfățișarea sa de rocker i-a păcălit pe Andi Moisescu, Andra, Mihai Petre și Florin Călinescu, aceștia fiind extrem de surprinși în momentul în care Alin a început să cânte.

  „Cânt de când mă știu. Cred că am moștenit pasiunea asta din familie, de la tatăl meu. De profesie biolog, tata a făcut și canto – era tenor. Mama lucrează ca economist-contabil. Pasiunea asta înseamnă totul pentru mine” – susține Alin Buriană.

  Alin a debutat la 16 ani la Filarmonica din Arad și de atunci a urmat o serie de concursuri naționale și internaționale, câștigând recent Concursul George Enescu, ținut în Paris.

  Am absolvit Facultatea de Muzică și Teatru din Timișoara, secția canto clasic, iar acum sunt student al Facultății de Arte din Oradea, în anul I la master, la canto. Câțiva din idolii mei sunt: Franco Fagioli, Xavier Sabata, Anreas Scholl, Courtney Love, Stevie Wonder, Lauryn Hill. Cele mai fericite momente din viața mea, pe plan profesional, au fost reprezentate de câștigarea multor concursuri importante atât în țară, cât și în străinătate. Pe plan personal, au fost multe momente frumoase alături de familie și prieteni. Iubesc  viața așa cum este ea și consider că fiecare lucru se întâmplă exact în momentul potrivit”.

  Acesta a primit patru de „DA”.

   

  Sursa: stirileprotv.ro

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  8 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.