Arădeancă strânsă de gât și amenințață cu bâta de baseball de soțul căruia nu a vrut să-i dea niște bani în plus

  de Special Arad | 22 septembrie 2020, 10:05 AM | Știri Arad

  0

  Incidentul s-a întâmplat sâmbătă după amiaza, în jurul orei 14.00. Pe atunci, jandarmii arădeni au fost solicitați să intervină de urgență la o adresă din municipiul Arad, unde a fost raportat un caz de violență domestică. Apelul a fost făcut chiar de către victimă, iar de la capătul liniei telefonice, aceasta cerea cu disperare ajutor.

  Ce a făcut-o pe femeie să fie atât de disperată? Chiar soțul ei agresiv care și-a ieșit din minți. Jandarmii s-au deplasat de urgență la adresa indicată și i-au găsit pe cei doi soți în toiul conflictului, soțul fiind în continuare agitat.

  În urma verificărilor preliminare efectuate, jandarmii au constatat faptul că, pe fondul unor neînțelegeri cu privire la o sumă de bani, bărbatul a devenit violent, și-a strâns soția de gât, după care a amenințat-o cu o bâtă de baseball. În timpul confruntării, femeia a scăpat din mâinile bărbatului și a fugit în stradă solicitând ajutor pe apelul unic de urgență 112. În acest timp, bărbatul și-a descărcat furia pe bunurile din casă, distrugând tot ce i-a ieșit în cale.

  Jandarmii au întocmit pe numele bărbatului, acte de sesizare necesare organelor de urmărire penală, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie, conform Codului Penal. Având în vedere gravitatea faptelor, jandarmii au solicitat emiterea unui ordin provizoriu de protecție, cazul fiind preluat de către polițiști, în vederea continuării cercetărilor.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.