miercuri, 19 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Arădeanca prinsă făcând plajă pe șalupa Poliției Locale din Timișoara a revenit a doua seară la locul faptei

  de - | 16 mai 2024, 11:46 AM | Regional | Topic special

  0

  (foto: Poliția Locală Timișoara)

  Arădeanca prinsă făcând plajă, marți, pe ambarcațiunea Poliției Locale Timișoara, a revenit a doua seară la barca ancorată lângă podul din spatele Catedralei. Tânăra a fost prinsă miercuri seara, 15 mai, în apropierea șalupei. Supărată probabil că bronzatul i-a fost întrerupt cu o zi în urmă, femeia a aruncat cu un lichid și o lumânare asupra ambarcațiunii.

  „După ce aseară, puțin înaintea orei 19.00, a fost surprinsă de polițiștii locali făcând plajă pe ambarcațiunea Poliției Locale acostată la cheu lângă vaporetto, în zona Catedralei Mitropolitane, tânăra din Arad a fost observată din nou, în această seară, tot în jurul orei 19.00, în apropierea șalupei instituției. De această data erau mai mulți ochi în zonă, nemaiavând posibilitatea să stea la soare, femeia a aruncat cu un lichid și o lumânare asupra ambarcațiunii. Cel mai probabil lichidul era doar loțiune de plajă pentru că nu mirosea a substanță inflamabilă”, spun cei de la Poliția Locală Timișoara.

  Femeia a fost observată de agentul de pază de la STPT, care își desfășoară serviciul în apropiere. De această dată, polițiștii chemați la fața locului nu au mai făcut drumul cu tânăra la sediul instituției, ci au chemat o ambulanță pentru a fi transportată la Spitalul de Psihiatrie.

  „Polițiștii locali s-au deplasat imediat la fața locului și au solicitat, prin intermediul numărului de urgență 112 un echipaj al Ambulanței pentru a fi transportată din nou la Spitalul de pe Str. I. Văcărescu. Reamintim că aseară aceasta a fost depistată pe șalupa Poliției Locale îmbrăcată sumar, incoerentă și cu substanțe ce păreau a face parte din categoria celor interzise asupra sa. Ea a fost predată la Spitalul de pe Văcărescu”, au mai transmis cei de la Poliția Locală Timișoara.

  sursa: Adevărul

  Citește și: Tânără din Arad la plajă, drogată și aproape goală, pe o ambarcațiune a Poliției Locale, pe malul râului Bega

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.