Arădeanca Mădălina Petrean a strălucit și la ultima ediție Bucharest Fashion Week

  de [email protected] | 28 April 2014, 8:02 PM | Monden | Recomandările editorilor

  0

  Topmodelul Mădălina Petrean nu mai are nevoie de nicio prezentare. La doar 16 ani, are la picioarele ei lungi lumea elitistă a modeling-ului. A fost Miss Arad în anul 2012, a urcat pe scenă la faimoase prezentări de modă în orașe mari precum Roma, Ibiza sau Cannes, a fost aleasă Miss F Catwalk, iar creatorii de modă din România și din Europa o curtează permanent. Recent, arădeanca a participat la ediţia de primăvară a Bucharest Fashion Week, ce a avut loc în perioada 23-25 aprilie la Ambasad’Or Events & Leisure din capitală. 

  Peste 1500 de persoane au urmărit cele mai noi colecṭii de primăvară/vară a peste 20 de designeri naṭionali ṣi internaṭionali la cea de-a XX-a ediṭie a Bucharest Fashion Week, timp de trei zile, cele mai frumoase modele prezentând piese vestimentare, rochii de seară, lenjerie intimă, costume de baie, pantofi ṣi accesorii/genṭi ale celor mai urmărite branduri, toate ȋn culori vii de primăvară. Faptul că Mădălina Petrean a fost printre modelele de pe scenă nu mai reprezintă o noutate, acesta nefiind prima ediție la care participă.

  Propunerile vestimentare ce au fost prezentate în cadrul Bucharest Fashion Week aparţin designerilor şi brandurilor: La Perla, Cristiana Maria Purdescu, George Hojbotă, Andreea Dogaru, BSB, Nausica Mode, Gianni Calignano, Laura Olteanu, Ana Radu, Bernadette Kiss, Gabriella Reznek, Kasta Morrely, PULSE, DiVero by Natalia Pînzaru, Sonia Trifan, Academia SITAM Lecce, Bianca Măcinici, Adriana Bahmuţeanu, Universitatea de Arte din Timişoara.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.