Arădeanca Jasmina Alexandra Răsădean a încântat nu doar cei patru antrenori de la „Vocea României”, ci și publicul

  de Special Arad | 15 septembrie 2019, 9:23 AM | Monden | Recomandările editorilor | Știri Arad

  0

  Jasmina Alexandra Răsădean este elevă în clasa a XI-a a Liceului de Arte „Sabin Drăgoi” Arad, acolo unde studiază canto – muzică ușoară, după ce, în clasele primare și gimnaziale, a studiat pianul și flautul.

  La numai 16 ani, Jasmina a reușit să uimească publicul și antrenorii la concursul de televiziune„Vocea României”, ea reușind să-i întoarcă „cu fața spre ea” pe toți cei patru antrenori. Fiind pusă în situația de a alege unul dintre cei patru artiști cu care să se pregătească în continuare pentru fazele superioare ale concursului, Jasmina l-a indicat pe Tudor Chirilă.

  Pe contul de Facebook, Jasmina Alexandra Răsădean spune că este din Oradea, dar trăiește acum în Arad.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.