duminicã, 21 aprilie, 2024

Special Arad Logo

  Arădeanca Daria Paliciuc este campioană balcanică de seniori la echitație!

  de Lucian Dănilă | 15 septembrie 2023, 9:32 AM | Sport

  0

  Aradul are o nouă campioană într-un sport în care grația domină celelalte criterii de departajare. Daria Paliciuc este campioană balcanică de seniori la echitație, la doar un an de când concurează în concursurile de seniori.

  În urmă cu un an, Daria urca pe a doua treaptă a podiumului în competiția balcanică de dresaj ecvestru, prima ei competiție la nivelul senioarelor. Acum, la Atena, în Markopoulo Olympic Equestrian Centre, Daria și calul ei Everton au câștigat doua medalii de aur la categoria Sfântul Gheorghe şi Intermediar I Freestyle.

  Arădeanca a devenit campioană balcanică n urma rezultatelor cumulate, la finalul competiției urcând pe podium iar imnul național al României a dominat fondul sonor.

  Federatia Ecvestra Romana a postat pe pagina de Facebook:

  „Daria Paliciuc cu calul Everton a câştigat medalia de aur la proba Intermediar I #FreeStyle în cadrul #CampionatelorBalcanice2023 la #Dresaj, organizate la Atena.
  Fiind al doilea an în care participă la categoria Seniori, sportiva a reuşit să încheie proba cu un procentaj de 72,375%.”

  Citește și:

  Printre munți și printre văi… „studenta” Liliana Dragomir, campioană balcanică la alergare montană, alături de naționala feminină!

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.