sâmbãtã, 25 mai, 2024

Special Arad Logo

  Printre munți și printre văi… „studenta” Liliana Dragomir, campioană balcanică la alergare montană, alături de naționala feminină!

  de Dan Lazăr | 16 mai 2021, 8:16 AM | Sport | Știri Arad | Topic special

  0

  Orașul Câmpulung Moldovenesc a găzduit sâmbătă, ediția a 13-a a Campionatului Balcanic de alergare montană pentru seniori și juniori 1. Au participat 64 de sportivi din șase țări – Ucraina, Turcia, Slovenia, Republica Moldova, Bulgaria și România – iar reprezentanții țării noastre au avut o evoluție foarte bună, în prim-plan fiind și o sportivă legitimată la CS Universitatea Arad, Liliana Maria Dragomir, dar, mai ales, o fostă componentă a clubului condus de Ovidiu Șerban, sighișoreanca Mădălina Florea.

  Atleții români, la individual, au cucerit cinci medalii la ediția a 13-a a Campionatului Balcanic de alergare montană pentru seniori și juniori 1 – una de aur, două de argint și două de bronz, iar în clasamentul general pe națiuni, România s-a clasat pe primul loc. În total, la individual și pe echipe, România a cucerit nouă medalii, câte trei din fiecare metal: aur, argint și bronz!

  Rezultatele sportivilor români, la seniori, la Câmpulung Moldovenesc au fost următoarele:
  SENIORI FEMININ INDIVIDUAL: Mădălina Florea – medalie de aur, Ingrid Mutter – medalie de argint. Pe locul al patrulea s-a clasat Denisa Ionela Dragomir (1:11:03.24), iar a cincea a fost Liliana Maria Dragomir (1:14:05.62).
  SENIORI FEMININ ECHIPE: România (Mădălina Florea, Ingrid Mutter, Denisa Dragomir, Liliana Maria Dragomir) – medalie de aur;
  SENIORI MASCULIN INDIVIDUAL: Leonard-Albert Mitrică – medalie de argint, Viorel Andrei Pălici – medalie de bronz;
  SENIORI MASCULIN ECHIPE: România (Leonard-Albert Mitrică, Viorel Andrei Pălici, Cristian Moșoiu, Szabolcs Gyorgy) – medalie de aur.

  Clasamentul națiunilor, pe medalii, luând în considerare topurile individuale, arată astfel: 1. România (1-2-2), 2. Turcia (1-2-1), 3. Slovenia (1-0-1).

  dragomir uav

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.