joi, 18 iulie, 2024

Special Arad Logo

  VIDEO | Furt în timpul zilei. Un arădean a intrat în casă pentru câteva minute și a rămas fără 2 telefoane și o sumă de bani

  de Mihai Todoca | 22 septembrie 2023, 2:19 PM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  1

  Oricum am îmbrăca-o, situația nivelului infracțional din Arad nu este una tocmai roz. Spunem asta deoarece jafurile au ajuns să aibă loc în timpul zilei.

  Exact asta a pățit miercuri după-masa un arădean din cartierul Confecții, care și-a lăsat mașina descuiată preț de câteva minute, pentru a duce un sac de cartofi în locuință.

  Atât. Nu mai mult. Când s-a întors a descoperit că a rămas fără două telefoane și aproape 700 de RON

  Norocul lui, dacă putem să-i spune noroc pentru că nu știm cât îl va ajuta asta, este că l-a surprins pe hoț pe camerele de vederi. În înregistrarea video se observă un tânăr, cu un tatuaj distinctiv pe mâna dreaptă cum trece pe șosea uitându-se îndelung la mașina (taximetru), parcată în fața unei case.
  379475995 986186809327954 4613165648453043798 n
  După câteva minute acesta apare din nou, venind din partea opusă, de data aceasta pe trotuar. Se uită în jur, probabil verificând dacă poate fi văzut de cineva, trece strada și merge țintă la mașină.
  Acesta deschide portiera și, conform proprietarului, ia cele două telefoane și suma de 700 de lei. Tânărul apoi se face nevăzut.
  Din ceea ce ne-a declarat M.D., acesta a sunat la Poliție imediat ce a observat lipsa bunurilor, iar polițiștii l-au chemat la sediu pentru a face o plângere. De pe mașină au fost luate și amprente, iar polițiștii i-au spus lui M.D. că va fi sunat când aceștia vor avea o pistă.
  Cumva, M.D. e împăcat cu situația, acesta spunându-ne că: „Măcar să nu mai fure de la alții dacă eu nu îmi recuperez paguba”. 

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  0 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.