Arădean din Chișineu Criș trimis în judecată de procurori pentru furt de energie electrică

  de Special Arad | 12 ianuarie 2017, 8:33 AM | Chişineu Criş | Știri Arad

  0

  Știri Arad – Comunicat: „Procurorii de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Chişineu-Criş, prin rechizitoriul din data de 10.01.2017, a dispus trimiterea în judecată a inculpatului HERGHELEGIU DINU – cercetat, în stare de libertate, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt şi deteriorarea, modificarea, fără drept şi blocarea funcţionării echipamentului de măsurare a energiei electrice livrate.

  Din probatoriul administrat în cauză a rezultat că, inculpatul Herghelegiu Dinu, prin modificarea instalaţiei de furnizare a energiei electrice la un imobil situat în Chişineu-Criş, jud. Arad, a sustras energie electrică cauzând un prejudiciu în cuantum de 7660,07 lei în dauna părţii civile Enel Energie SA.

  Dosarul a fost înaintat spre competentă soluţionare Judecătoriei Chişineu-Criş.

  Facem precizarea că trimiterea în judecată este o etapă a procesului penal reglementată de codul de procedură penală, având ca scop  crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate, în nici o situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie”.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.