duminicã, 21 aprilie, 2024

Special Arad Logo

  Arădean ridicat de acasă de autoritățile olandeze și române în urma furtului a cinci biciclete electrice

  de Special Arad | 22 februarie 2024, 12:10 PM | Știri Arad

  1

  (foto: IPJ Arad)

  Cinci biciclete electrice furate din Olanda de către un arădean a adus autoritățile străine în municipiul Arad. Două percheziții domiciliare au avut loc astăzi la locuințele unui bărbat de 30 de ani, din municipiu, care ar fi furat cinci biciclete electrice de pe teritoriul Olandei. Valoarea bicicletelor este cuprinsă între 2.000 și 10.000 de euro/bucată.

  În urma descinderilor, anchetatorii au găsit acasă la arădean, pe lângă cele cinci biciclete sustrase, și o armă neletală supusă autorizării.

  „În urma investigațiilor efectuate de polițiștii Serviciului de Investigații Criminale, în baza unui ordin european de anchetă emis de autoritățile judiciare din Austria, la data de 22 februarie, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad și în cooperare cu polițiștii austrieci și Biroul Atașatului de Interne din cadrul Ambasadei Austriei la București, au fost puse în aplicare două mandate de percheziție domiciliară, la locuințele unui bărbat de 30 de ani, din municipiu, bănuit de comiterea de infracțiuni contra patrimoniului, pe teritoriul Austriei. În urma perchezițiilor au fost descoperite 5 biciclete electrice și o armă neletală, supusă autorizării, care au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.

  Acțiunea a beneficiat de sprijinul Serviciului pentru Acțiuni din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Arad”, a transmis IPJ Arad.

  Citește și: Sub influența drogurilor sau a alcoolului, la volan, pe șoselele din Arad

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  5 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.