marþi, 16 aprilie, 2024

Special Arad Logo

  Arădean amendat și cu plăcuțele de înmatriculare reținute din cauza culorii reale a mașinii

  de Ioana Costaș | 1 februarie 2024, 3:54 PM | Știri Arad

  0

  (foto: IPJ Arad)

  Un șofer arădean a fost amendat cu 990 de lei, iar certificatul de înmatriculare și plăcuțele cu numărul de înmatriculare ale mașinii pe care o conducea au fost reținute în urma unui control de rutină a polițiștilor Biroului Rutier. Aceștia au oprit în trafic un autoturism care se deplasa pe Calea Radnei din municipiul Arad. În speță este vorba despre autoturismul inscripționat „Police”, despre care Special Arad a scris recent.

  Amenda și reținerea certificatului de înmatriculare și a plăcuțelor au venit din cauză că în certificatul de înmatriculare al mașinii nu era menționată culoarea reală a autovehicului.

  IPJ Arad explică: „În dimineața zilei de 1 februarie, polițiștii Biroului Rutier au oprit pentru control un autoturism care se deplasa pe Calea Radnei, din municipiu. Din verificări a reieșit că autoturismul, condus de un bărbat de 53 de ani, din Arad, nu avea menționată, în certificatul de înmatriculare, culoarea reală a autovehiculului. Având în vedere cele constatate, conducătorul autoturismului a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 990 de lei, reținerea certificatului de înmatriculare și plăcuțelor nu numărul de înmatriculare, până la intrarea în legalitate”.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.