„Arad Trophy” – competiția unde se nasc viitoarele campioane ale gimnasticii ritmice

  de Dan Lazăr | 3 November 2019, 9:26 PM | Sport

  0

  „Arad Trophy”, întrecere internațională de gimnastică ritmică, rezervată tuturor categoriilor de vârstă, s-a desfășurat, sâmbătă și duminică, la Sala Polivalentă, participând aproape 300 de sportive din 8 țări: România, Belarus, Bosnia-Herțegovina, Italia, Serbia, Slovacia, Ungaria și Republica Moldova.

  Grația și eleganța au fost astfel la ordinea zilei, sprtivele primind aplauze binemeritate, dar și doze puternice de încredere pentru competițiile de obiectiv care vor urma.

  g8

  CS Municipal Arad și-a dovedit încă o dată clasa la „ritmică”, alături de veteda numărul unu a clubului – Sonia Ichim (câștigătoare la categoria senioare A) – mai urcând pe prima treaptă a podiumului: Alexandra Nironca (junioare B), Cesaria Crișan (copii 2009 – nivelul B), Vanessa Ciochina (copii 2011 – nivelul B) sau Nadia Candea (copii 2011 – B-Light).

  g9

  Sonia Ichim, prima la toate obiectele

  Sonia Ichim (17 ani) a câștigat la toate cele patru obiecte: cerc (nota 20.400), minge (20.200), măciuci (19.350) și panglică (17.750), totalul său fiind 77.700 de puncte. Arădeanca a fost urmată pe podium de Martina Brambilla (San Giorgio – Italia; general 68.350 pct.) și Denisa Stoian (CSM Ploiești; 62.300 pct.).

  g

  Verificare pentru Cupa României

  Pentru arădence, dar și celelalte fete ale cluburilor din România, competiția de la Arad a fost o repetiție utilă în vederea Cupei României și a Campionatului Național de ansambluri ce vor avea loc între 15-17 noiembrie, în Capitală.

  g3 g4 g5 g6

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.