joi, 13 iunie, 2024

Special Arad Logo

  „Arad, mon amour” – expoziție de artă plastică la Biblioteca arădeană

  de Special Arad | 17 august 2023, 12:00 PM | Cultură

  0

  Biblioteca Județeană „Alexandru D. Xenopol” Arad, în parteneriat cu Asociația „Ion Andreescu” Arad, vă invită la vernisajul expoziției de artă plastică „Arad, mon amour”, ce va avea loc în data de 22 august 2023, începând cu ora 17:00, în grădina de lectură a bibliotecii arădene.

  Vor fi expuse lucrări de la artiștii Alina Patroiu, Ana Istrate, Attila Csillag, Cati Hălmăgeanu, Daniela Kovats, Elena Gheorghieș, Estera Kertész, Ferenc Kurunczi, Flory Takacs, Mihai Takacs (†), Amalia Stana, László Melics, Liliana Șerbănescu, Maria Lucan, Mircea Boran, Pavel Jurik, Rodica Pungea, Rozalia Buză și Zsolt Kolumban.

  Expoziția, găzduită în cadrul unui spațiu cultural inedit – Artoteca Bibliotecii arădene, își propune să prezinte iubitorilor de frumos multiple viziuni artistice inspirate din dragostea față de orașul de pe Mureș, prin lucrări de artă plastică, realizate atât pe pânză, carton pânzat, în stiluri și tehnici la liberă alegere: acuarelă, ulei pe pânză, acrilic, tehnica mozaicului în semințe, prelucrare digitală, precum și artă fotografică.

  Pentru fiecare din artiștii arădeni, artele plastice reprezintă o pasiune, un mijloc de exprimare al inspirației, al universului interior, al muncii și talentului ce aduce cu sine și expresivitatea artistică. Preocuparea de a crea artă în timpul liber oferă un plus de valoare oricărei creații artistice, deoarece ceea ce este creat din pasiune, atrage, convinge și fascinează iubitorul de frumos.

  Iubitorii de artă pot vizita expoziția de artă plastică „Arad, mon amour” în perioada 22 august – 3 septembrie 2023, în mod gratuit, de luni până vineri, în intervalul orar 09:00-17:00, în cadrul spațiului cultural de expunere, Artoteca Bibliotecii Județene „Alexandru D. Xenopol” Arad (str. Gh. Popa de Teiuș 2-4, etaj I).

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.