Arad Free Tours a primit premiul „2020 Tripadvisor Travelers’ Choice” în categoria „Things to Do in Arad”

  de [email protected] | 26 august 2020, 2:31 PM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  0

  După 65 de recenzii pozitive și un punctaj maxim pe Tripadvisor (62 de voturi „Excellent” și trei „Very Good”), Arad Free Tours a primit, ieri, din partea administratorilor site-ului, insigna virtuală „2020 Tripadvisor Travelers’ Choice Award” în categoria „Things to Do in Arad”.

  „Amazing time with beautiful people”, „Excelent Tours with great people!” sau „Very educational tour about a very unique city” sunt doar câteva dintre titlurile ultimelor recenzii pe pagina Arad Free Tours pe tripadvisor.com.

  Arad Free Tours a fost înființat în 2013, iar de atunci au fost ghidați pe străzile Aradului turiști din toată lumea.

  „Am pornit acest proiect cu scopul de a promova Aradul – un oraș aflat în partea de vest a României. Istoria bogată și clădirile frumoase au fost uitate de autoritățile locale în ultimele decenii, astfel că am realizat că dacă ne dorim ca ceva bun să se întâmple pentru turiștii care vizitează orașul, trebui să o facem noi”, aflăm de pe aradfreetours.com/ro.

  În 2015, grupul de tineri arădeni care formează Arad Free Tours au înființat și Asociația Turism Alternativ, din dorința de a ajuta la impulsionarea turismului local și național, folosind metode alternative.

  „După ce am lansat proiectul de Free Tours, am deschis și o Școală de Turism Alternativ, cu profesioniști din domenii diferite, având ca scop «furnizarea» de personal bine pregătit pentru industria turismului românesc și european”, anunță membrii asociației.

  Free Tours și la Timișoara, Oradea și Cluj-Napoca

  După lansarea Școlii de Turism Alternativ la Timișoara, în acest an s-a lansat și platforma Timișoara Free Tours. Urmează, în curând, și Oradea Free Tours și Cluj Free Tours.

  În iulie 2020, Arad Free Tours a lansat și proiectul „Turist la tine acasă”, menit să-i ajute pe arădeni să afle poveștile Aradului. De curând, a fost lansată și ediția în limba maghiară a turului, „Turistaként otthon”.

   

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.