sâmbãtã, 20 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Marko Vukcevic ar putea rata cantonamentul din Slovenia

  de Lucian Dănilă | 19 iunie 2022, 5:20 PM | Sport

  0

  Muntenegreanul Marko Vukcevic trece prin una dintre cele mai bune perioade ale carierei, dar, din păcate pentru el și pentru UTA, tocmai când îi mergea mai bine s-a ales cu o accidentare care îl poate face să rateze pregătirea centralizată a echipei arădene de la Rogla, din Slovenia.

  UTA pleacă mâine spre Rogla dar fără fundașul dreapta care în urmă cu două săptămâni a reușit să marcheze un gol pentru echipa națională a Muntenegrului tocmai împotriva României. De asemenea, Marko a evoluat și în repriza a doua a meciului de pe stadionul Giulești, meci câștigat de Muntenegru cu 3-0 în fața României.

  La partida din Giulești, Vukcevic a fost accidentat de Nicușor Bancu și diagnosticul s-a ales cu o ruptură parțială a ligamentelor de la gleznă. Deși se anticipează că va lipsi o săptămână, fundașul Bătrânei Doamne riscă sa rateze tot cantonamentul de pregătire din Slovenia.

  UTA pleacă mâine la Rogla cu un lot de 23 de jucători:

  Florin Iacob, Dragoș Balauru, Harambie Mociu – portari

  Cristian Maxim, Alexandru Pătlăgică, Erico Da Silva, Alexandru Benga, Andrei Chindriș, Darius Iurasciuc, Mihai Dobrescu, Erion Hoxhallari – fundași

  Damian Isac, Idriz Batha, Florentin Matei, Fabiano Cibi, Desley Ubbink, Raul Șteau, Claudiu Negoescu, Albert Stahl, Philip Otele, David Miculescu, Rareș Pop – mijlocași

  Claudiu Keșeru – atacant

  În afara celor enunțați mai sus, UTA a semnat sâmbătă în contract cu argentinianul Cascini care este așteptat să își încheie conturile cu bolivienii de la The Strongest și să vină la Arad.

  Gruparea arădeană este în negocieri avansate cu doi atacanți și cu un fundaș stânga.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.