joi, 29 februarie, 2024

Special Arad Logo

  Cine este Vuk Borilović, criminalul din Cetinje? Printre victime sunt și doi copii

  de - | 13 august 2022, 2:30 PM | Internaţional

  0

  Vuk Borilović (34), persoana care a împușcat 11 oameni în Cetinje

  Potrivit rapoartelor de astăzi din presă, schimbul de focuri din Muntenegru a început ieri în jurul orei 16:00, lângă Guvern, Vuk Borilović, în vârstă de treizeci și patru de ani, din Cetinje, după o scurtă ceartă cu unchiul său, a început să tragă. După schimbul de focuri în care a rănit de moarte mai multe persoane, Borilović a fost ucis de concetăţeanul său după ceva timp, a declarat procurorul competent al Parchetului Superior de Stat din Podgorica.

  Anterior, presa a raportat că Borilovic a fost ucis de poliție. Un polițist a fost și el rănit în schimbul de focuri și a fost lovit în cap.

  Se află că tragedia a fost precedată de un conflict familial. Rețelele de socializare, în schimb, susțin că a fost adulter, după care atacatorul a împușcat la întâmplare trecătorii de pe stradă. Localnicii și copiii care locuiau în imediata apropiere a casei lui Borilović, acum decedat, au fost uciși.

  În spitalul din Cetinje, presa informează că două persoane sunt în continuare internate, în timp ce patru răniți în urma împușcăturii de ieri au fost transferați la Centrul Clinic din Podgorica.

  Centrul de Urgență al KCCG a declarat TVCG că un bărbat a fost internat cu răni grave la cap și la piept. Până acum, trei pacienți din ceea ce a relatat mass-media ieri au trebuit să fie transferați de urgență în sala de operație, iar rănile lor erau destul de grave.

  Directorul Centrului Clinic din Muntenegru, Ljiljana Radulovic cina a declarat presei că, după tragedia de la Cetinje, patru persoane rănite au fost internate în acea instituție, dintre care trei sunt în pericol de viață.

  În rest, cei care îl cunosc pe Vuk Borilović spun că sunt foarte surprinși de ceea ce a făcut. Ei spun că anterior a lucrat ca ospătar în Parcul Național Lovcen, că a fost un vecin pașnic, fără conflicte cu poliția sau localnicii. Era vânător, unde ieri a împușcat oameni cu o carabină de vânătoare. Avea multe arme în casă, a adăugat presa în relatările lor.

  Vuk Borilović s-a născut pe 21 noiembrie 1988 la Cetinje. A absolvit școala primară la Cetinje și studiile secundare în inginerie marină la Belgrad. Era căsătorit și tatăl a trei copii.

  Cu ocazia tragediei fără precedent de la Cetinje, Guvernul a decretat de astăzi trei zile de doliu în Muntenegru.
  sursa: slobodenpecat.mk

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.