Aproape două mii de elevi arădeni, aparținând de 68 de formațiuni de studiu, învață conform scenariului roșu

  de Special Arad | 15 octombrie 2020, 7:01 PM | Educaţie

  0

  Comunicat. Având în vedere prevederile art.4,alin (4).lit.(c) ale Ordinului comun al Ministerului Educației și Cercetării și al Ministerului Sănătății Nr. 5487/1494/2020 referitoare la faptul că Direcțiile de Sănatate Publică calculează săptămânal rata incidenței cumulate la 14 zile pentru fiecare localitate în parte și pune rezultatele la dispoziția Inspectoratelor Școlare Județene, Direcția de Sănătate Publică Arad a transmis Rata incidenței cumulative a COVID-19 la 1000 de locuitori pe localități (UAT) la data de 15.10.2020.

  Vă prezentăm în continuare situația scenariilor:
  I. În funcție de acest indice au fost stabilite scenariile de funcționare ale unităților de învățământ din municipiul și județul Arad.
  –conform scenariului verde își desfășoară activitatea 233 de unități școlare ;
  –conform scenariului galben își desfășoară activitatea 199 de unități școlare ;
  –conform scenariului roșu își desfășoară activitatea 15 unități școlare ;
  II. Datorită apariției unor cazuri pozitive în rândul elevilor sau al cadrelor didactice, există următoarea situație:
  -68 de formațiuni de studiu (grupe sau clase) cuprinzând 1784 de elevi de la diferite unități de învățământ funcționează conform scenariului roșu;

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.