duminicã, 23 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Aproape de moarte! S-au răsturnat cu mașina în șanț la ieșirea din Arad și au fost salvați de trecători

  de Lucian Dănilă | 16 decembrie 2019, 6:51 PM | Știri Arad

  0

  Un accident care poate să pară stupid se putea încheia cu două vieți pierdute. Doi bărbați se aflau într-un autoturism care circula pe drumul dintre Arad și Șofronea, iar din cauza unei manevre greșite, autoturismul condus de unul dintre ei s-a răsturnat pe marginea șoselei într-un șanț plin cu apă.

  Cei doi bărbați au rămas încarcerați în autoturism, cei care au sărit să îi salveze fiind participanții la trafic care treceau prin zonă și au văzut ce s-a întâmplat. Victimele erau cu capul în jos.

  Pompierii au intervenit contratimp, cele două victime fiind preluate de echipajele SMURD, una dintre ele fiind în stare de inconștiență. La fața locului au intervenit echipaje de descarcerare ușoară, autospeciale de stingere și ambulanțe SMURD.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.