joi, 18 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Aproape 10.000 de arme și 460.000 de gloanțe au fost predate poliției, în Serbia. Pentru cei care refuză, pedepsele sunt drastice

  de Special Arad | 13 mai 2023, 12:13 PM | Internaţional

  0

  (foto: Pro Tv)

  Aproape 10.000 de arme deținute ilegal au fost predate poliţiei, în ultimele zile, în Serbia. Acțiunea vine după cele două atacuri de săptămâna trecută, în urma cărora 17 oameni au fost uciși.

  Totodată, președintele sârb a anunțat că au ajuns în custodia autorităților și 460.000 de gloanţe de diferite calibre şi aproximativ 890 de dispozitive explozive.

  Guvernul de la Belgrad a stabilit un termen limită de o lună pentru ca persoanele care deţin arme de foc fără permis să le predea voluntar.

  Dacă respectă această dată, respectivii sunt scutiți de răspundere penală, dar și de explicații. După aceea însă, pedepsele vor fi drastice.

  Între timp, mii de oameni au ieșit, din nou, vineri în stradă la Belgrad să protesteze față de guvernul sârb, care nu a luat din timp măsuri pentru a fi evitate cele două tragedii ce au cutremurat țara.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.