joi, 13 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Apreciere pentru echipa Robot Team Alpha de la Liceul Special „Sfânta Maria” din Arad

  de Special Arad | 14 martie 2023, 5:42 PM | Educaţie

  0

  Membrii echipei Robot Team Alpha a Liceului Special „Sfânta Maria”, au fost invitați astăzi la sediul Consiliului Județean Arad unde au fost felicitați pentru rezultatele deosebite obținute la Campionatul Național de Robotică First Tech Challenge, desfășurat săptămâna trecută, la București.

  Echipa arădeană a obținut premiul Premiul Special „Nație prin Educație”, fiind sigurul liceul special înscris în competiție.

  Echipa a fost alcătuită din elevii:
  Butar Elisabeta,
  Tănațcu Olimpia Denisa,
  Nedolici Sebastian,
  Katona Alexandru,
  Băcanu Gabriel.

  Profesori mentor au fost:
  prof. Sauliuc Toma,
  prof Nistora Ovidiu
  prof. Vancu Victor

  „Felicitări conducerii liceului, doamnei director Maria Porușnicu, precum și tuturor celor care s-au implicat în obținerea acestui rezultat! Este vorba despre muncă, dăruire, pasiune, perseverență și devotament din partea tuturor! A fost o competiție puternică, la care au participat 80 de echipe din țară, cei mai buni dintre cei buni și suntem mândri că și echipa liceului nostru a performat!”, a declarat Iustin Cionca, președintele Consiliului Județean Arad.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.