duminicã, 23 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Apple Watch Extreme Sports va fi lansat cu afișaj mai mare și baterie mai puternică

  de Special Arad | 26 iulie 2022, 10:29 PM | IT

  0

  (foto: Jon Prosser & Ian Zelbo)

  Știm deja că Apple va lansa în toamnă o nouă serie Apple Watch Series 8. Acum, din surse de încredere din domeniu, aflăm că viitoarea serie Apple va avea un model suplimentar, destinat sportivilor. Se pare că Apple lucrează la un model „Sport extrem – Extreme Sports” cu o mulțime de modificări față de modelele din seria Watch Series 8.

  Potrivit Notebookcheck, compania Apple are mai multe ceasuri inteligente planificate în acest an decât în mod normal pentru seriile anterioare. Nu numai că se presupune că Apple a dezvoltat un succesor pentru Watch SE, dar ar putea exista și un model complet nou, care vizează „sportivii și atleții care concurează în sporturi extreme”. Noul ceas Apple este numit Apple Watch Extreme sau Extreme Sports. Acum, cunoscutul Mark Gurman, a oferit câteva detalii despre viitorul și ineditul smartwatch Apple ar putea diferi de seria obișnuită Watch Series 8.

  Se presupune că versiunea Apple Watch Extreme Sports va avea un display de 1,99 inch (5,05 centimetri). Mark Gruman a spus de fapt că ecranul are „aproape 2 inch în diagonală” și ar trebui să fie cu aproximativ 7% mai mare decât cel de 1,9 inch din seria Apple Watch Series 7, modelul mai mare. Mark Gurman mai adaugă că ecranul mai mare va avea 410 x 502 pixeli, pentru ca acesta să se potrivească cu „aceeași claritate generală ca modelele existente”.

  Prin comparație, se spune că Apple Watch Series 8 menține dimensiunile ecranului actualei serii Apple Watch 7. Pe de altă parte, Gurman se așteaptă ca viitorul model mai ieftin Watch SE să primească un afișaj mai mare. Nici un afișaj nu este prea mare pentru un ceas intelligent, dar se pare că afișajul lui Apple Watch Extreme Sports nu este singura modificare făcută de compania americană. Se spune că Apple va fabrica carcasa ceasului inteligent dintr-un aliaj mai dur decât aluminiul (nu este vorba despre titan), plus sticlă cu rezistență îmbunătățită la spargere.

  Deloc surprinzător, un smartwatch mai mare va avea și o capacitate mai mare a bateriei. Deși Gurman nu a anunțat care va fi această capacitate, el remarcă că ar trebui să lase „atleții să urmărească antrenamentele pentru perioade mai lungi de timp” decât Apple Watch standard. Separat, Gurman afirmă că toate lansările din seria Apple Watch 8 din toamnă vor avea noul procesor Apple S8, o îmbunătățire față de Apple S6 care a debutat în urmă cu doi ani.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.