sâmbãtã, 22 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Apple va lansa o nouă versiune a căștilor AirPods în 2018

  de - | 22 decembrie 2017, 7:21 PM | IT

  0

  Se pare că Apple pregătește o nouă pereche de căști wireless pe care le va lansa în a doua jumătate a anului viitor, potrivit analistului Ming-Chi Kuo de la KGI Securities, scrie Tech Cafe.

  Acesta a distribuit clienților o notă informativă în care a susținut că Apple a făcut față cu greu cererii din perioada sărbătorilor de iarnă iar producătorii nu pot produce mai multe unități AirPods pentru a satisface cererea. Apple a epuizat toate stocurile și nu va mai putea vinde clienților căștile AirPods până luna viitoare.

  Descarcă aplicația Special Arad pe telefonul tău iPhone!

  Click AICI!

  Conform lui Kuo, vânzările vor crește cu până la 100% de la an la an, Apple comercializând până la 28 de milioane de unități. Aceste statistici sugerează faptul că Apple va vinde aproape 14 milioane de perechi de căști wireless AirPods în întreaga lume, până la sfârșitul acestui an.

  Odată cu creșterea vânzărilor, Apple pregătește lansarea unei noi versiuni AirPods. Această lansare este estimată pentru a doua jumătate a anului viitor iar informații suplimentare nu au fost oferite de către bine cunoscutul analist de la KGI Securities.

  Kuo susține că viitoarele modele de căști Apple AirPods vor fi mai puțin voluminoase și vor fi în continuare ansamblate de compania Taiwaneză Invenctec. Componentele individuale vor fi livrate de un grup de firme Taiwaneze precum Unitech, Compeq, TXC și HLJ.

  Următoarea generație Apple AirPods ar putea veni cu o carcasă capabilă de a încărca dispozitivele folosind standardul de încărcare wireless Qi și vor fi compatibile cu dispozitivul de încărcare AirPower ce va fi lansat tot anul viitor.

  Acestea nu sunt informații oficiale dar provin din partea unei persoane cu legături strânse cu ceea ce se întâmplă în cadrul companiei așa că le putem folosi pentru a vedea ce plănuiește Apple pentru anul viitor, pe lângă lansarea noilor iPhone.

  Sursa: Tech Cafe

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.