Apple Pay, disponibil de acum și în România

  de Special Arad | 26 iunie 2019, 1:47 PM | IT

  0

  (foto: Forbes.ro)

  Românii au acces la serviciul Apple Pay în mod oficial. Lista băncilor și a fintech-urilor partenere în țara noastră.

  „Revolut, fintech-ul european cu cea mai rapidă creștere, lansează astăzi suport Apple Pay pentru utilizatorii din România și alte 11 țări europene: Bulgaria, Croația, Cipru, Estonia, Grecia, Letonia, Lituania, Malta, Portugalia, Slovacia și Slovenia. Cei peste 5 milioane de utilizatori Revolut din Europa pot acum să facă rapid, ușor și convenabil cumpărături în magazine, în aplicații sau online cu ajutorul Apple Pay, utilizând dispozitive precum iPhone, Apple Watch, iPad și Mac”, spun reprezentanții Revolut.

  Apple Pay le oferă utilizatorilor Revolut o modalitate ușoară, sigură și privată de a plăti în magazine, în aplicații și online cu ajutorul dispozitivelor Apple.

  Citește mai mult pe start-up.ro

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.