Apple lucrează la un iPhone pliabil tip clamshell. Va fi lansat în 2022

  de Special Arad | 9 ianuarie 2021, 2:25 PM | IT

  0

  (foto: YouTube @FrontPageTech)

  În ultimii ani, am văzut smartphone-uri pliabile de la mărci precum Samsung, Huawei și Motorola. Brandurile au investit foarte mult în cercetare și dezvoltare pentru a construi aceste dispozitive pliabile. Acum un alt gigant în domeniul telefoniei mobile, compania americană Apple, merge pe același drum. Conform ultimelor informații, gigantul tehnic din Cupertino lucrează la un telefon pliabil cu clapetă similar cu Samsung Galaxy Z Flip. Smartphone-ul Samsung a avut și are mare succes pe piață și Apple a observat acest lucru.

  YouTuberul Jon Prosser a distribuit un videoclip pe canalul său, dezvăluind că Apple va lansa smartphone-ul pliabil în septembrie 2022 sau poate în 2023. Iată o privire mai atentă la cele mai recente speculații despre smartphone-ul pliabil Apple, publicate de MySmartPrice.

  De asemenea, cunoscutul Jon Prosser a împărtășit un concept al telefonului pliabil Apple, care arată foarte asemănător cu modelul Samsung Galaxy Z Flip. Posser sugerează că iPhone-ul pliabil va avea un design cu clapetă și deja prototipurile acestui viitor pliabil sunt testate la Foxconn, în Shenzhen. El a sugerat, de asemenea, că smartphone-ul este testat pentru durabilitatea balamalei.

  Foxconn este o companie Taiwaneză care produce produse electronice pentru marile companii americane, canadiene, chineze, finlandeze și japoneze. Printre produsele notabile fabricate de Foxconn se numără telefoane BlackBerry, iPad, iPhone, iPod, Kindle, Nintendo, telefoane Nokia, Xiaomi, PlayStation 3, PlayStation 4 sau Xbox One.

  Din informațiile disponibile acum Apple va utiliza un ecran flexibil OLED care va fi furnizat de Samsung Display. În ultimii câțiva ani, am asistat la numeroase scurgeri despre faptul că Apple lucrează la un dispozitiv pliabil. Cu toate acestea, nu au existat dovezi concrete care să susțină aceste speculații. Până la o confirmare din partea companiei Apple și această informație trebuie luată cu unele rezerve.

  Jon Posser a susținut că Apple lucrează la un prototip de iPhone pliabil, care se așteaptă să fie lansat în 2022 sau 2023. Nu este prima dată când se zvonește că Apple lucrează la un iPhone pliabil. Anterior, au mai fost informații că Foxconn și New Nikko au în teste mostre de smartphone-uri pliabile Apple.

  Zvonurile sugerează, de asemenea, că Apple ar decide să folosească ecrane OLED sau Mico-LED pe iPhone-ul pliabil. Conform informațiilor de până acum Samsung va fi singurul furnizor de afișaje flexibile, iar compania New Nikko va furniza balamalele. Foxconn este compania care se va ocupa de asamblarea iPhone-urilor pliabile, așa cum face cu multe alte produse Apple. Rămâne de văzut când Apple va lansa primul dispozitiv pliabil și la ce preț.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.