sâmbãtã, 20 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Apple iPhone 11, iPhone Pro și iPhone Pro Max au fost lansate, pariază pe camerele foto

  de Special Arad | 13 septembrie 2019, 1:22 PM | IT

  0

  (foto: gadgets.ndtv.com)

  Apple și-a reîmprospătat linia iPhone pentru anul 2019, anunțând iPhone 11, iPhone 11 Pro și iPhone 11 Pro Max. Aceste noi iPhone-uri vin cu o paletă de culori proaspete, o durată de viață mai mare a bateriei și un procesor A13 Bionic în interior care promite performanțe mai rapide. Dar mai mult decât orice altă caracteristică, hardware-ul și software-ul camerei sunt cele care au rolul principal. Chiar dacă vin în culori noi în ceea ce privește designul general, acestea arată destul de asemănător cu iPhone XS, iPhone XS Max și iPhone XR.

  Există trei camere pe spatele telefoanelor Pro și două pe spatele iPhone 11. Aceste trei camere de pe spatele iPhone 11 Pro și Pro Max sunt cele mai mari riscuri ale Apple cu aceste telefoane. Pentru mulți oameni, iPhone-ul reprezintă standardul pentru designul smartphone-ului și funcții de ultimă oră, precum Face ID, despre care Apple spune că acum este mai rapid decât înainte. Dar, în ciuda caracteristicilor frumos prezentate de Apple, precum suportul pentru Wi-Fi 6, trio-ul iPhone 11 nu reușește să impresioneze, bazându-se în schimb pe o schimbare importantă la camere și unele retușuri mai mici.

  Nu există suport pentru noua rețea 5G! Ne așteptăm ca primele smartphone-uri Apple să vină cu 5G abia în 2020. Nici unul dintre smartphone-uri nu are încărcare inversă wireless, despre care se zicea că va încărca Apple AirPods, Apple Watch și alte telefoane din spatele iPhone 11 – așa cum puteți încărca cu Samsung Galaxy S10 și seria Samsung Galaxy Note 10. De asemenea, aceste telefoane Samsung au și conectivitate 5G!

  Cel mai important concurent Apple, Samsung se bazează deja pe instrumentele AI și funcțiile camerei. Se mai pune problema 5G – utilizatorii de iPhone vor trebui să aștepte încă un an, dacă Apple nu ne surprinde cu un eveniment special înainte de septembrie 2020.

  Apple iPhone 11 vine în finisaje mai rafinate decât telefoanele de anul trecut, în special în comparație cu iPhone XR, care este echivalent cu iPhone 11 din acest an. Cele două telefoane iPhone 11 Pro și Max au o finisare mată și o carcasă din oțel care arată uimitor și se simt solide. Noul mod Video Slow-Mo pentru camera frontală este distractiv, dar nu este o caracteristică indispensabilă.

  Apple iPhone 11 Pro și 11 Pro Max sunt orientate spre camerele foto. Brandurile concurente nu sunt străine de sistemul cu trei camere sau chiar de patru! Dar, este pentru prima dată când Apple asociază o cameră principală cu una cu unghi larg cu una cu teleobiectiv. Camera principală este de 12 MP, camera Ultra-Wide de 12 MP și telefoto tot de 12 MP. Camera frontală are 12 MP, conform Cnet.com.

  Modul dedicat de noapte este un alt lucru care a devenit o caracteristică de bază în telefoanele premium. Este destinat să crească detaliile și să reducă zgomotul în condiții de iluminare scăzută. Dar cea mai interesantă caracteristică, pe care nu o vom vedea la lansarea seriei iPhone 11, va veni cu o actualizare la toate cele trei telefoane, este Deep Fusion. Aceasta preia cele mai bune detalii din nouă imagini diferite pe care iPhone le face automat. Folosește învățarea automată a mașinilor pentru a combina aceste fotografii disparate, apoi combină cele mai clare detalii într-o singură fotografie.

  Apple iPhone 11, iPhone 11 Pro și iPhone 11 Pro Max vor fi disponibile prin precomandă începând din 13 septembrie și vor ajunge în magazine pe 20 septembrie. Apple iPhone 11 va cost începând de la 699 dolari, iPhone 11 Pro va costa 999 dolari iar Apple iPhone 11 Pro Max va costa începând de la 1.099 dolari. Aceste prețuri sunt pentru variantele de bază.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.