Apple ar putea lansa noile iPhone-uri pe 14 septembrie

  de - | 8 September 2021, 11:32 AM | Internaţional | IT

  0

  Apple va organiza pe 14 septembrie tradiționalul său eveniment de presă de la începutul toamnei, iar cele mai așteptate produse ce ar putea fi prezentate sunt noile iPhone-uri. Însă, dacă se va repeta organizarea din 2020, Apple va prezenta iPhone 13 probabil luna viitoare, iar pe 14 septembrie ar putea da detalii despre noua generație Apple Watch. Presa de specialitate este împărțită în ceea ce privește noutățile ce vor fi arătate săptămâna viitoare, potrivit Hotnews.ro.

  Evenimentul Apple va fi unul online, se va numi California streaming și va avea loc de la ora României 20.00, pe 14 septembrie.

  Despre noile iPhone-uri s-a scris că vor avea camere foto mai bune, rate de refresh ridicate, procesoare mai puternice și mod night vision îmbunătățit. Dimensiunile ecranelor vor fi similare cu iPhone 12.

  Însă nu este sigur că la acest eveniment vor fi prezentate noile iPhone-uri, mai ales că în 2020, din cauza pandemiei, iPhone 12 a fost prezentat în octombrie, iar în septembrie compania a arătat noi modele de Apple Watch și Apple iPad.

  Ceva similar s-ar putea întâmpla și anul acesta, iar Apple ar putea prezenta versiuni noi de MacBook Pro, iPad sau chiar noua generație Watch 7 Series.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.