Aparate noi, în valoare de 290.000 lei, pentru mai multe secții ale Spitalului Clinic Județean Arad

  de Special Arad | 26 iulie 2019, 12:04 PM | Administraţie | Recomandările editorilor

  0

  Reprezentanții Spitalului Clinic Județean Arad anunță că în perioada imediat următoare la Unitatea de Transfuzie Sanguină din clădirea mare a Spitalului Județean se vor cumpăra: un aparat de încălzire și dezghețare, produse sanguine, un congelator medical pentru plasmă, un agitator trombocite cu cameră de incubare pentru 48 de pungi, o linie pentru micrometodă compusă din: centrifugă, incubator, pipetor și cititor carduri și cu o bancă de sânge cu patru sertare.

  De asemenea, la Unitatea de Transfuzii de la Matern, se vor cumpăra: un echipament necesar încălzirii produselor de sânge, o bancă de sânge și un agitator de trombocite vor ajunge, iar pentru punctul de lucru de la fostul Spital Municipal se va cumpăra un agitator de trombocite.
  Valoare totală a aparatelor se ridică la aproximativ 290.000 de lei, iar fondurile provin de la bugetul Consiliului Județean Arad.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.