luni, 24 iunie, 2024

Special Arad Logo

  AOA a început, B.U.G. Mafia a „rupt”, iar Burak Yeter a continuat „spargerea” | Foto

  de Special Arad | 29 iunie 2019, 2:23 PM | Muzică | Știri Arad

  0

  Băieții de la Mafia au cântat o melodie și în memoria arădeanului Cătălin Chebeleu

  Aseară, Arad Open Air Festival a început în stil mare, cu nume mari de pe scena muzicii electronice și hip-hop și cu un public impresionant de mare. Primele beat-uri au venit de la DJ Adrian Șaguna, urmat fiind de The Case, ca mai apoi rapperii Eyau și DOC să intre în spotlight.

  Gojira & Planet H au pregătit ulterior asaltul băieților de la B.U.G. Mafia, care, ca de obicei, au făcut spectacol and more. Fanii lor au izbucnit într-un ropot de aplauze, cuprinși de emoție la mesajul pe care trupa l-a avut pentru cei prezenți.  Pentru cei care l-au cunoscut pe Cătălin Chebeleu, patronul barului Cartier din Micălaca, cel care în urmă cu aproximativ o săptămână a murit pe terenul de tenis de la Constructorul: „Înainte să plecăm, dorim să dedicăm o melodie pentru unul dintre cei mai mari fani ai noștri, Cătălin. Special pentru Cătălin, pentru familia lui, suntem aproape de voi…”. Acesta își sărbătorise ziua de naștere înainte cu o zi. Avea doar 38 de ani și a lăsat în urmă, o soție și doi copii.

  A fost nevoie de o pauză, pentru hidratare, mâncat și dres vocea pentru următorii artiști care urmau să incendieze scena: Paul Damixie și Dirty Nano. Burak Yeter a mixat timp de două ore, iar arădenii nu s-au lăsat nici ei mai prejos dansând pe beat-urile care răsunau din boxele scenei. Seara a încheiat-o Swanky Tunes, o trupă care are o colaborare cu deja cunoscuta LP și care nu s-a lăsat până nu s-a crăpat de ziuă.

  Astăzi, stratul îl va da același Adrian Saguna, urmat de Alb Who, iar apoi Sunet Fin, precedat de Vladimir. De la ora 20:30, Satra Benz va pregăti scena pentru cunoscutul Vali Bărbulescu, după care show-ul îl va continua Mahmut Orhan. De la ora 00:30 va urma Mattn, Steff Da Campo, iar cei care vor încheia seara vor fi Arias, urmat de Ninho.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.