joi, 13 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Anunțul MAE după ce Franța a permis deblocarea circulaţiei dinspre Marea Britanie

  de Special Arad | 23 decembrie 2020, 8:13 AM | Internaţional | Recomandările editorilor

  0

  Autorităţile franceze permit începând din această noapte circulaţia dinspre Regatul Unit către Franța, anunță Ministerul Afacerilor Externe, în condițiile în care sute de români sunt blocați la frontieră.

  Cetățenii Uniunii Europene care vor să treacă din Marea Britanie în Franța trebuie să prezinte dovada unui test COVID negativ, efectuat cu maximum 72 de ore înaintea deplasării.

  Sunt acceptate atât testele PCR, cât şi cele antigen care sunt sensibile la noua tulpină a coronavirusului. Lista testelor antigen acceptate urmează să fie publicată de Ministerul francez al Solidarităţii şi Sănătăţii, menţionează MAE.

  Aceste reglementări rămân în vigoare până cel puţin pe 6 ianuarie 2021, sub rezerva unei posibile reevaluări la nivel bilateral sau european.

  Citește continuarea pe Digi24.ro

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.