Update Anunțul anului pe OLX! Un arădean a pus un anunț de angajare. Postul… prim-ministru!

  de Mihai Todoca | 16 ianuarie 2018, 3:30 PM | Strada

  1

  A apărut. Nici mai târziu și nici mai devreme DECÂT (poate se supără domnița Dan pe mine) atunci când trebuia. A apărut anunțul de angajare pentru postul de prim-ministru pe OLX.

  Nu e prima dată când simpaticul arădean, Arpi Nistor, găsește o soluție pentru probleme de natură politico-administrativă. „Vă aduceți aminte” (poate se supără și Ghiță pe mine) atunci când același Arpi a dat un anunț, tot pe OLX, că vinde gunoi „original și autentic de Arad” în perioada în care Aradul se scufunda într-o mare de gunoaie.

  Azi ne-a mai descrețit frunțile puțin cu acest anunț de angajare, dar se pare că problema găsirii unui prim-ministru este rezolvată, sau cel puțin așa „bănuiesc” moderatorii site-ului OLX, anunțul fiind de negăsit:

  „Anunțul acesta nu mai este disponibil. Cum cel mai probabil produsul a fost deja vândut, să ne bucurăm o clipă pentru vânzător. Și acum te invităm să reiei căutarea”.
  Deci, dragă Arpi, ne bucurăm o clipă pentru tine. Și acum vom relua căutarea… unui prim-ministru, să vedem unde se va mai vinde și ăsta.

  ERATĂ: Ulterior, Arpi Nistor ne-a informat că nu el este autorul anunțului de pe OLX, ci acesta doar a preluat linkul de pe site.

   

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  9 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.

  Logo Aplicatie Special Arad

  Special Arad