vineri, 14 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Anul lui Hercule: eroul revine și în această lună în cinematografe. Ce spune Kevin Sorbo despre noua peliculă

  de Special Arad | 15 iulie 2014, 9:59 AM | Film | Pop Culture

  0

  Hercule revine pe marele ecran după doar cinci luni de la „The legend of Hercules” cu actorul Kellan Lutz, de data aceasta însă cu Dwayne Johnson (cunoscut din filmele Regele Scorpion sau Fast & Furious) în rolul principal și cu titlul „Hercules – The Thracian Wars”. Mai sunt doar zece zile până în 25 iulie, când se lansează în premieră mondială superproducția Paramount Pictures în colaborare cu Metro Goldwyn Mayer.

  Sinopsis: Personaj de legendă, Hercule (Dwayne Johnson) conduce o trupă de mercenari cu misiunea de a pune capăt unui sângeros război în Tracia și de a-l repune pe tron pe Regele uzurpat. Destinat unei vieți excepționale încă de la naștere, Hercule are forța unui zeu dar percepe suferința exact ca o ființă umană. Răufăcători de neimaginat vor testa legendarele puteri ale lui Hercule în această versiune dură și întunecată a legendei, regizate de Brett Ratner.

  „M-am născut pentru a juca rolul lui Hercule, a declarant Dwayne  – The Rock – Johnson pe platourile de filmare din Ungaria. Pariul pe care l-am făcut este că acest film va fi versiunea reper a legendei lui Hercule”, a mai spus el.

  Filmul este bazat în mare parte pe romanul Hercules – The Thracian Wars. Alături de Dwayne Johnson, în film mai apar John Hurt și Jan McShane.

  Hercules a devenit și un mini-joculeț inspirat din recenta ecranizare… pe Facebook. Joculețul este foarte simplu dar sunt premii interesante puse în joc: un Smart Watch Hercules, 5 kituri de fitness Hercules și 3 invitații duble la film.

  Kevin Sorbo despre Hercule interpretat de Dwayne Johnson și de ce fanii încă preferă caracterul din serialul TV pentru personaj

  Acttorul din serialul de televiziune din anii ’90 spune că noul Hercule arată extraordinar, dar nu înțelege de ce regizorul Brett Ratner nu i-a dat și lui o apariție scurtă în noul film.

  1CVKHAVONCgx

  Intervievat de Zimbio, Kevin Sorbo are numai aprecieri pozitive despre noua față a lui Hercule. Cei doi actori s-au cunoscut într-o sală de forțe, spune Sorbo, cât despre diferența de înălțime și mușchi, vechiul Hercule este de părere că se revine la aspectul old-school gen Schwarzenegger, care a intrat și el în pielea personajului în 1969.

  Sorbo spune că serialul lui încă rulează pe serviciul online Netflix, respectiv serviciile de cablu HUB și Encore în America, deci cu toate revenirile, aspectul lui este asociat și astăzi cu imaginea lui Hercule.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.