marþi, 28 mai, 2024

Special Arad Logo

  Antreprenoriatul, o soluție pentru tinerii studenți

  de Special Arad | 1 iulie 2021, 9:22 AM | Educaţie

  0

  Comunicat. Un proiect pentru studenții care vor să intre pe piața afacerilor, care vor să învețe despre ceea ce înseamnă mediul privat s-a lansat miercuri la Universitatea „Aurel Vlaicu” din Arad. „Atelierul de antreprenoriat. Școala de vară” derulat de către Asociatia Edu4Future a UAV s-a bucurat de prezența autorităților, antrenprenorilor și a organizaților din mediul economic. Au salutat inițiativa Dorel Sinaci,  subprefect, Ioana Engelhardt, manager Centrul Cultural Județean Arad, Mihaela Breaz – reprezentant C.N.I.M.M.R – filiala Arad, Mădălina Blaga – antreprenor.

  Din partea UAV au participat rectorul universității Ramona Lile, prorectorul Teodor Cilan și decanul Facultății de Științe Economice, Grigorie Sanda.

  „Acest proiect vine în întâmpinarea studenților care au șansa de a învăța de la antreprenori despre tot ceea ce înseamnă o afacere. Sunt convinsă că toți cei care vor participa vor afla informații  interesante și utile despre mediul economic privat, informații care îi vor ajuta când vor decide să intre pe piața afacerilor” a precizat rectorul UAV, Ramona Lile.

  Proiectul se bucură de finanțare din partea Consiliului Județean Arad prin Centrul Cultural Județean și este destinat tinerilor dornici de afirmare în mediul privat.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.