miercuri, 24 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Anton este (și el) aproape de plecare! Continuă plecările de la UTA…

  de Lucian Dănilă | 8 iunie 2023, 8:44 AM | Sport | Topic special

  4

  Rezultatele slabe din campionatul recent încheiat, evoluțiile la fel de slabe dar și contractele „grase” ale unor jucători au adus la ceea ce se întâmplă în aceste zile la UTA, o adevărată epurare.

  Cascini și Benzar au plecat înainte de barajul cu Gloria Buzău, apoi Desley Ubbink, Marko Vukcevic, Dragoș Balauru, Haralambie Mociu, Erico da Silva, Mihai Dobrescu și juniorul Salvatore Marrone, nu vor mai evolua nici ei, îi în sezonul care urmează, pentru gruparea arădeană.

  Lucrurile nu se opresc aici. Se poartă discuții în aceste zile cu cei care au mai rămas, iar dintre ei vor mai pleca. Din informațiile noastre, Paul Anton nu s-a înțeles cu conducerea și nu îi va mai prelungi înțelegerea cu clubul.

  Roger este și el cu semnul întrebării, brazilianul fiind unul dintre cei mai nemulțumiți jucători din lot în ultima perioadă, iar atitudinea sa de dinaintea primul meci cu Gloria Buzău l-a deranjat pe Rednic.

  Se discută și cu Willie Barbosa și Stefan Milosevic, jucători care mai au contract cu UTA, pe sume importante, dar care nu au intrat și nu vor intra în planul tactic al antrenorului Bătrânei Doamne. Cel mai probabil, pe această listă va apărea în aceste zile și Claudiu Keșeru, iar un alt caz este cel al lui Alexandru Benga, jucător de care Rednic spune că ar avea nevoie, dar care va trebui să accepte o reducere salarială, în aceeași situație fiind și Batha.

  Un alt jucător care este pe picior de plecare este Raul Șteau, jucător care din viitorul sezon nu mai îndeplinește condițiile pentru regula Under 21 și care nu a convins prin evoluțiile sale din sezonul trecut.

  Au plecat deja Philip Otele la CFR Cluj și Albert Stahl, care a revenit la Rapid, astfel că numărul celor plecați este semnificativ mai mare decât al celor rămași. Florin Iacob și-a prelungit cu încă un an contractul cu UTA, Danylo Kucher are contract până în 2025, Andrei Chindriș se pare că s-a înțeles pentru următorul sezon, iar albanezul Erion Hoxhallari, mauritanul Aly Abeid și moldoveanul Virgiliu Postolachi vor continua la Arad. Lor li se alătură Rareș Pop și Damian Isac, fiind posibil să revină la echipă și Hrezdac, jucător care a fost împrumutat la Pecica în campionatul trecut.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Bine , plecati cu totii, nu cu voi si nici fara voi ,nu va muri UTA!Plecati mercenarilor !Va doare la banana de UTA !Vor veni altii si vor face performanta la UTA.Plecati in Liga 2 si prin preajma Bucurestiului, la Volontari, Chiajna, Tunari, Videle, Alexandria, etc.UTA v-a platit regeste si voi ne-ati facut de ras si ne-ati mancat sanatatea !

   +12 voturi
   +1
   -1
  2. FOARTE FOARTE BINE ,ÎN SFÎRȘIT CRED CĂ SE PUNE PUNCT AMATORISMULUI LA NIVELUL LOTULUI,URMEAZĂ CONDUCEREA,ÎN PRIMUL RÎND AR TREBUI PUS PREȘEDINTE UN FOST ARBITRU FIFA RESPECTAT RECENT IEȘIT DIN CIRCUIT……🇮🇩

   +6 voturi
   +1
   -1
  3. Atenție, trebuie păstrată o coloană vertebrală a echipei altfel să construiești o echipă nouă este foarte greu.
   Să dea Domnul să reușească Rednic dar există un destul de mare risc să faci o echipă omogenă în scurt timp !

   +5 voturi
   +1
   -1
  4. Pan la urma io nu mai inteleg nimica! O fo bun manageru pana acuma sau…. de acuma! No fo bun manageru pan acuma …. dar o fi bun de acuma incolo!? Or fost or nor fost astia plecatii fotbalisti …. buni! Ca Dumnezo va mai stie! Cand is buni si cand nu-s buni! Las ca va da kosovo cu terenu-n cap….sa nu va dea si cu tribuna! Sa imi traiti tat mai bine…. de acuma!

   --2 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  6 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.