ANAF a demarat operațiunea „Iceberg”! Peste 80 de contribuabili mari și mijlocii sunt inspectați

  de Special Arad | 26 februarie 2019, 8:14 AM | Administraţie

  0

  În cadrul operațiunii Iceberg, grupul de lucru constituit la nivelul Agenției Naționale de Administrare Fiscală (ANAF) a demarat procedura de inspecție fiscală pentru 80 de contribuabili, potrivit unui anunț făcut luni.

  Din punct de vedere al administrării fiscale și al categoriei de risc fiscal, acești contribuabili sunt încadrați astfel: la contribuabili mari, administrați de DGAMC București, 13 contribuabili pentru care s-a demarat inspecția fiscală și 102,278 milioane de lei nivelul riscului estimat; la contribuabili mijlocii, administrați de DGRFP București, 67 de contribuabili pentru care s-a demarat inspecția fiscală și 157,118 milioane de lei nivelul riscului estimat, scrie Mediafax.

  Selecția contribuabililor a fost efectuată în baza riscurilor estimate și cuantificate, în urma controalelor operative derulate de inspectorii antifraudă.

  Pentru efectuarea inspecției fiscale la contribuabilii administrați de către DGAMC București, au fost selectați 50 de inspectori fiscali cu experiență în zona verificărilor fiscale.

  Pentru contribuabilii mijlocii selectați în scopul efectuării inspecției fiscale, au fost relocate 67 de echipe de inspecție fiscală, care sunt coordonate centralizat și unitar în ceea ce privește tratamentul fiscal aplicat, pentru acoperirea riscurilor identificate.

   

   

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.