joi, 18 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Update (Video) Descinderi ale ofițerilor anticorupție la Serviciul „Permise și Înmatriculări” din Arad. Sunt vizați polițiști examinatori și instructori auto

  de Mihai Todoca, Ioana Costaș | 8 august 2023, 8:34 AM | Știri Arad | Topic special

  10

  Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculări Vehicule Arad, aflat la etajul 2 în incinta unui centru comercial, este „călcat” chiar în aceste momente de ofițerii din cadrul Direcției Generale Anticorupție – Serviciul Județean Anticorupție Arad.

  Deocamdată nu sunt informații oficiale cu privire la dosarul instrumentat de ofițerii de la „Anticorupție”, aflați sub coordonarea unui procuror, însă este foarte clar că oamenii legii au documentat o speță în care sunt implicați angajați ai Serviciului Public Comunitar Regim Permise și Înmatriculări Vehicule Arad din cadrul Instituției Prefectului Județului Arad.

  Din informațiile pe care le-am obținut, neoficial, se pare că „Anticorupția” vizează mai mulți polițiști examinatori și instructori auto care ar fi luat mită pentru a acorda mai ușor permisele de conducere.

  Revenim cu amănunte.

  În țară, au mai fost efectuate percheziții la serviciile de „Permise și Înmatriculări”, una dintre acestea fiind amintită aici: De parcă nu se știa cum se lua permisul de conducere! Percheziții la Serviciul Permise, la locuințele unor polițiști și instructori auto, făcute de DGA

  UPDATE

  Cinci polițiști au fost conduși de ofițerii DGA – Serviciul Județean Anticorupție Arad la audieri, în urma descinderilor.

  Cine sunt și ce au făcut polițiștii de la „Permise” ridicați de DNA și DGA citește aici.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Copii politistilor iau din prima permisul,profesorii,educatorii,indiferent de varsta…
   Cei care dau”pe bune” merg la examene de 4-5 ori pana-l iau.
   Asa le trebuie daca nu sponsorizeaza! Vizate ar trebui sa fie si unele scoli de soferi…

   +12 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  2 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.