vineri, 14 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Anticipând post-pandemia, kinema ikon lansează expoziția online/offline „Post-Nothing”

  de Tomck@t | 21 decembrie 2020, 5:23 PM | Cultură

  0

  Kinema ikon a început în februarie 2020 o nouă serie de expoziții sub genericul „In Good Company”, gândită ca o colaborare colectivă intergenerațională, cu rolul de a marca 50 de ani de kinema ikon… proiectul a fost însă întrerupt brusc de pandemie și amânat pe termen nedefinit, nelăsând loc decât pentru o speranță la o revenire în forță în post-pandemie. E sfârșitul lui 2020 și suntem încă tot în pandemie, astfel încât o ultimă expoziție în acest an fatidic revine cu propunerea de a fi „In Good Company” și – în lipsă de altceva – în „Post-Nothing”.

  „Post-Nothing” explorează contextul în care ne aflăm. Studenții care au participat la mentoratul online despre istoria kinema ikon, susținut de Fundația Art Encounters, au realizat lucrări noi care reflectă evoluția fiecăruia în relație cu limitările noii normalități.

  Vernisajul va avea loc online, miercuri, 23.12.2020, ora 16:00, pe pagina de facebook kinema ikon, dar expoziția va putea fi vizitată și la Muzeul de Artă Arad, Sala kinema ikon (etajul 2), cu respectarea regulilor de evitare a răspândirii infecției cu noul coronavirus (maxim șase vizitatori în sală și cu purtarea măștii de protecție).

  Expun artiștii: Andrei Arion, Laura Carpov-Hriţac, Bogdan Matei, Silvia Niculae, Theodor Niculae, Andrei Predescu și Anca Țintea.
  Curator: Georgia Țidorescu.

  Expoziția va rămâne deschisă până la data de 21.02.2021.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.