miercuri, 19 iunie, 2024

Special Arad Logo

  ANI l-a declarat incompatibil pe viceprimarul comunei Livada

  de Raluca Medeleanu | 2 iulie 2019, 11:26 AM | Administraţie | Topic special

  0

  Agenția Națională de Integritate (ANI) a constatat starea de incompatibilitate, conflict de interese de natură administrativă sau avere nejustificată în cazul a 5 foști și actuali aleși locali din țară, dintre care unul este Dorin-Marius Ștef, viceprimarul comunei Livada, din județul Arad.

  Potrivit ANI, în perioada 21 iulie 2016 – 07 iunie 2017, Dorin-Marius Ștef a deținut și exercitat simultan funcția de viceprimar și calitatea de reprezentant al Consiliului Local în Consiliul de Administrație al Școlii Gimnaziale Livada-Arad, încălcând astfel dispozițiile art. 87, alin. (1), lit. d) din Legea nr. 161/2003.

  Ceilalți 4 declarați incompatibili sunt Pacostă Ionel Petru, fost Consilier Local în cadrul Consiliului Local Giroc, județul Timiș, Vișa Ionel, Primar al comunei Nocrich, județul Sibiu, Călin Nicolae, Viceprimar al comunei Bogați,județul Argeș și Florea Ioan, Consilier Local în cadrul Consiliului Local al comunei Sâmbăta de Sus, județul Brașov.

  Persoanele evaluate au fost informate despre declanșarea procedurii de evaluare, elementele identificate, precum și drepturile de care beneficiază – de a fi asistate sau reprezentate de un avocat și de a prezenta date sau informații pe care le consideră necesare, personal ori prin transmiterea unui punct de vedere scris.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.