duminicã, 14 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Angajații Recons amendează șoferii de pe biciclete! Ha? Sau… hahaha?

  de Mihai Todoca | 10 august 2017, 4:06 PM | Recomandările editorilor | Strada

  8

  Recent, au apărut în mediul online informații despre cum amendează Poliția Locală bicicliștii care circulă pe trotuar. Nu suntem judecători, dar trebuie să prezentăm faptele așa cum sunt ele: pistele de biciclete, atât de lăudate de Falcă, nu sunt viabile în întregimea lor. Se parchează în neștire pe acele piste, bicicliștii fiind nevoiți să aleagă între a circula pe șosea, pe trotuar sau… pe jos. Bineînțeles că au fost unii bicicliști care, săturați de condițiile riscante în care ar trebui să circule pe bicicletă (să nu uităm că sunt și ciclocurieri la noi în oraș) au ales să meargă pe trotuar. Astfel, au fot amendați de Poliția Locală, pe lege. Asta e. Nu avem ce face, dura lex sed lex (dar parcă prea des se aplică doar ălora mici).

  Apoi, sunt angajații de la Recons care amendează șoferii care parchează aiurea, pe cei care nu au în parbriz un abonament sau tichet de parcare. Dacă pe lege… asta e discutabil (vom vorbi cu altă ocazie de giumbușlucurile astea). Ei, se pare că dacă ești angajat la Recons, legislația în vigoare privind cirulația bicicletelor nu se aplică. Dar chiar deloc! Cei doi protagoniști din videoclip circulă cu biciclete tocmai pe trotuar, respectiv pe șosea… pe contrasens! Sunt angajați Recons, fiind greu de crezut că ar purta tricourile Recons pe ei deoarece sunt fani înrăiți.

  Domnilor! Ar trebui să fiți un exemplu de corectitudine, să nu încălcați legile într-un mod atât de nonșalant. Așa că data viitoare când mai amendați un șofer… faceți o retrospectivă și nu vă mai dați cu pumnul în piept că sunteți atât de corecți.

  recons recons1 recons3

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Dacă pe lege…amenzile de la Recons ???
   Hai sa fim seriosi, eu am castigat un proces prin care am invocat calitatea acestoara de Agenti constatatori..nu sunt functionar publici, asa ca ei nu au nici dreptul sa constate nici sa amendeze.. dar, noapte buna Aradeni 🙂

   +10 voturi
   +1
   -1
  2. Pistele sunt infloritoare si prospere in mintea lu Falca care a furat cu nemiluita din milioanele destinate lor. La ce calitate jalnica au si la cat au costat rog sa ma contrazica cineva.

   E un circ ieftin ce se intampla in Arad, marca inregistrata de doctorul in comunicare Falca.

   +14 voturi
   +1
   -1
  3. cel mai mult imi plac autoturismele care au in parbriz tot felul de materiale-fanioane,insigne,autocolante cu politia locala(prima oara am crezut ca au echipa de fotbal)dar nu au tichet de parcare-probabil materialele respectiv tin loc de tichet de parcare

   +7 voturi
   +1
   -1
  4. Da, ar trebui sa reprezinte corectitudine, daca tot au pretentia ca sunt mici „oameni ai legii”, dand amenzi pentru parcare.

   In aceeasi masura ar trebui si voi sa respectati limba romana, draga de ea. Daca tot aveti pretentia ca sunteti „jurnalisti”.

   --10 voturi
   +1
   -1
   • Ai folosit ghilimelele pentru a obtine efectul invers?

    Adica, eu m-as astepta ca cei de la Special Arad sa se numeasca simplu: jurnalisti. Daca tu zici ca se autointituleaza „jurnalisti”, si mai afirmi ca ai sesizat greselei flagrante care ti-au iritat sensibilitatea, atunci nu vad nepotrivirea intre cele doua…

    +1 voturi
    +1
    -1

  Scrie un comentariu

  8 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.