sâmbãtã, 22 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Angajările din perioada lui Nicolae Robu, fostul primar al Timișoarei, în vizorul DNA

  de - | 19 iulie 2022, 11:00 AM | Regional

  0

  Procurorii și polițiștii de la DNA Timișoara au descins, astăzi, din nou la sediul Primăriei Timișoara. Conform primelor informații, anchetatorii ridică,alte dosare ale unor concursuri de angajare făcute în perioada administrației condusă de Nicolae Robu.

  Totul a pornit de la cazul angajării liberalului Florin Răvășilă când s-au solicitat documente și s-a constatat că mai multe lucrări au un scris identic, deși era vorba de candidați diferiți. În septembrie anul trecut, Dominic Fritz anunța că după solicitarea DNA ” ne-am uitat cu atenție la documente și am găsit diferențe de caligrafie semnificative între lucrările aceleași persoane, care participase la două concursuri. Surpriza a fost că aceeași caligrafie este prezentă pe mai multe lucrări de concurs, ale mai multor persoane.

  În cazul altor angajați am găsit doar deosebiri izbitoare, inexplicabile altfel decât prin fraudă. Suntem în fața unui posibil sistem de fraudare, premeditat și sistematic, care s-a desfășurat pe parcursul mai multor ani, cu complicități potențiale, cel puțin la vârful serviciului de resurse umane” De anul trecut, ancheta a continuat și, astăzi, cei de la DNA au descins, din nou, pentru a ridica alte documente. Vom reveni cu amănunte.

  Citeste mai mult pe:pressalert.ro

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.