vineri, 14 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Anela Freer a organizat o nouă ediție a Cupei „Marius Copil”

  de Dan Lazăr | 18 noiembrie 2019, 10:33 AM | Sport

  0

  A opta ediție a Cupei „Marius Copil” la tenis de câmp, organizată de CS TenisFan Arad (președinte Anela Freer) a strâns la fileu 30 de copii din Arad. Desfășurată pe terenurile bazei „DJTS – Abel”, competiția i-a avut pe podium pe: Sasha Jurma, Maya Bria, Mara Rusti (la tenis), Daria Isac, Alex Blaj, Maya Ardelean (la îndemânare), Jessica Dvorciac, Maya Bria și Sasha Jurma (la viteză).
  „Toți copiii au primit diplome și premii. Mulțumim pentru sprijin atât Liceului Național de Informatică Arad, DJST Arad, cât și doamnei Vasilica Copil, mama tenismanului arădean Marius Copil”, ne-a declarat Anela Freer, directorului Trofeului „Ilie Năstase”, turneu internațional de tenis feminin.
  Din acest „colț” al internetului salutăm organizarea unor astfel de competiții, pe care le dorim mai dese, pentru un viitor sănătos al copiilor noștri.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.