duminicã, 14 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Andrei Prepeliță: „Azi am avut noroc, așa este roata în fotbal”

  de Lucian Dănilă | 27 noiembrie 2021, 11:03 PM | Sport

  0

  Antrenorul oaspeților, Andrei Prepeliță, a recunoscut că este victoria echipei pe care o antrenează, FC Argeș, a fost una norocoasă. Gruparea din Trivale a câștigat cu un gol marcat la singura minge trimisă spre spațiul porții lui Balauru, într-un meci în care UTA a ratat șase ocazii uriașe, iar Dangubic a trimis de două ori mingea în bară.

  „În repriza a doua, cei de la UTA și-au creat foarte multe ocazii. La un moment dat, prin schimbarea pe care am făcut-o am dat un semnal că suntem mulțumiți și cu un rezultat de egalitate, am introdus al treilea fundaș central. La pauză, le-am spus să se aștepte la un meci de luptă, că UTA va veni peste noi și că trebuie să tratăm foarte serios fazele fixe, pentru că ne pot aduce cele trei puncte. Am avut dreptate și mă bucur.

  Asta este roata în fotbal, dacă ești corect roata se întoarce. Azi am avut noroc, dar în alte meciuri am jucat bine și nu am luat niciun punct”, a declarat Prepeliță.

  Colaboratorul său de pe banca celor de la Pitești, Mihai Ianovschi, a spus și el același lucru: „Am avut noroc, dar a fost un meci în fața unei echipe puternice, care luptă pentru intrarea în play-off, un meci în care am știut să suferim”.

  FC Argeș a câștigat cu 1-0 pe terenul formației UTA după un gol marcat de Dos Santos în minutul 80.

  Foto: Ciprian Petcuț

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.