sâmbãtã, 20 aprilie, 2024

Special Arad Logo

  Andrei Pleșu nu mai vine la Arad în acest weekend, la Conferințele Dilema Veche

  de Special Arad | 6 aprilie 2019, 3:09 PM | Știri Arad | Topic special

  0

  (foto: tribuna.ro)

  Fiul lui a fost prins cu droguri de către polițiști

  Organizatorii evenimentului arădean anunță faptul că, din motive personale cu totul neașteptate, Andrei Pleșu a fost nevoit să contramandeze astăzi, 6 aprilie, participarea sa la Conferințele Dilema Veche.

  „Dl Andrei Pleșu și organizatorii Conferințelor își cer scuze admirabilului public arădean pentru eventualul inconvenient cauzat de acest anunț. Programul anunțat al Conferințelor Dilema veche continuă așa cum a fost anunțat, ajustîndu-se în consecința absenței dlui Andrei Pleșu”, anunță organizatorul festivalului, Cătălin Lazurca.

  Andrei Pleșu ar fi trebuit să participe la „Conferințele Dilema Veche” duminică seara, în sala Palatului Cultural Arad, la un dialog cu Sever Voinescu despre „Anti-europenismul european”.

  Fiul lui Andrei Pleșu, prins cu droguri

  Motivul pentru care filosoful Andrei Pleșu nu mai vine la Arad este, mai mult ca sigur, faptul că fiul acestuia, Mihai Pleșu, a fost ridicat vineri dimineața de polițiștii antidrog alături de alte șapte persoane.

  În urma unei acțiuni comune a polițiștilor antidrog din Iași și București, au fost găsite 500 de grame de canabis, ecstasy și ciuperci halucinogene, potrivit Digi24.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.