Andreea se întorcea la muncă în Italia. Tânăra mămică a fost găsită moartă în autocar

  de - | 2 martie 2018, 12:34 PM | Internaţional

  0

  O femeie româncă, în vârstă de 30 de ani, a fost găsită fără viață în interiorul unui autocar parcat la sediul firmei din via Marconi, localitatea Caselle di Selvazzano Dentro, provincia italiană Padova. Tragedia a avut loc joi.

  La fața locului au fost chemați carabinierii din localitate și o ambulanță pentru tânăra româncă însă, din păcate, nu s-a mai putut face nimic. A lăsat în urmă trei copii.

  Se pare că Andreea I. M. a murit răpusă de un infarct.

  Mamă a trei copii, de 14, 7 și 5 anișori, Andreea locuia în Hunedoara și venea în Peninsulă pentru a munci ca îngrijitoare.

  „Nu le-am spus (n.r. copiilor) încă ce s-a întâmplat cu Andreea, mi-e frică și nu știu cum să le spun, deocamdată au văzut că se adună lume la noi și le-am zis că lui mami i s-a făcut rău tare și este internată într-un spital din Italia”, spune soțul ei pentru rotalianul.com.

  sursa: hunedoaraliberă

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.