Andreea, o tânără de 21 de ani din Arad, a murit la Londra! Avea o fetiță de doar câteva luni… (FOTO)

  de Andrei George | 13 martie 2017, 3:12 PM | Internaţional | Știri Arad

  13

  Știri Arad. Andreea Belei, o arădeancă de doar 21 de ani, a murit săptămâna trecută în Anglia, țară în care aceasta era stabilită împreună cu soțul ei Daniel.

  Anunțul decesului Andreei a fost făcut de Biserica Penticostală Adonai din Londra. Tragedia este cu atât mai mare cu cât Andreea era o tănără mămică a unei fetițe, Sarah Daniela, de numai 3 luni. Andreea a murit cu două zile înainte de ziua de 8 martie, Ziua Femeii…

  Pe conturile de facebook ale soțului Andreei, ale rudelor acesteia, este plin de mesaje de condoleanțe și cuvinte cutremurătoare de rămas bun. În aceste momente, familia ei se află la Londra pentru slujba de înmormântare.

  belei 1

  belei 2

  belei 3

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Daca esti la fel de tipicar precum te arde ca sunt crestinii – pana la punctul in care esti predictibil – atunci care e diferenta intre tine si ei?

   Intrebarea ta nu isi are sensul – de unde as putea eu sa vorbesc in numele comunitatii lor? Este ca si cand, uitandu-ma la tine, ar trebui sa definesc ce fac toti contributorii atei in sectiunea de comentarii a “Special Arad” la anumite articole. Si nu o fac, dupa cum vezi :).

   Caracterul unui om se vede dupa felul in care posteaza atunci cand este (semi-)anonim.

   0 voturi
   +1
   -1
  2. Cat despre paradox…nu e niciun paradox. Daca ei cred in viata de apoi, foarte bine. Inseamna ca se asteapta sa se revada intr-o zi. Pana atunci, va curge multa apa pe Mures, si in urma raman multi (inclusiv o fetita)…tu nu ai regreta daca ai fi despartit de mama, tata, frate, sora, copil pe o perioada nedeterminata – sa zicem zeci de ani – chiar daca printr-o minune ai avea incredintarea/garantia de a-i revedea intr-o zi? Haie, bre, ca doar om esti, si din spatele tastaturii.

   Nu incerca sa pari mai obtuz decat esti. Nu imi, si nu iti insulta inteligenta.

   +1 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  8 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.